Wat is intervisie?

debbie molhuizen

Intervisie is een effectieve methode om te reflecteren op zaken die raken aan leven & werk. Intervisie draagt bij aan het ontwikkelen van zelfbewustzijn van deelnemers.

Wat is intervisie?

Intervisie is een laagdrempelige en compacte methode die persoonlijke- en professionele groei mogelijk maakt.

Tijdens een intervisie sessie bij De Intervisieclub kom je samen met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers, managers of professionals. 

Door tijdens de sessie vraagstukken rond leven en werk in te brengen, te bevragen en bespreken vinden de deelnemers inspiratie en motivatie om hun rol als ondernemer, manager of professional bewuster in te vullen. 

Het effect van intervisie

De setting van intervisie maakt het mogelijk om jezelf en elkaar beter te leren kennen, werkelijk te verbinden en daardoor authentieke oplossingen te vinden voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken.

Hierdoor draagt intervisie bij aan het ontwikkelen van het bewustzijn van de deelnemers. Zij leren om beter te luisteren, goede vragen te stellen, een gevoel van empathie te ontwikkelen en creatief te denken. 

Het ontwikkelen van deze kwaliteiten zorgt ervoor dat ook jij effectiever communiceert, efficiënter werkt en meer doet en laat wat voor jou klopt. Je ervaart meer flow en innerlijke rust. 

Wat heb je nodig voor intervisie?

Wat je minimaal nodig hebt om aan een intervisie sessie mee te kunnen doen is de bereidheid om zelfkennis te vergaren. Daarnaast is er moed nodig om de zaak even los te durven laten. 

Op het moment dat De Intervisieclub de afspraken voor je heeft geregeld, hoef je alleen nog maar als een leeuw voor de afspraak te gaan liggen, zodat niets of niemand er meer aan kan komen.

De Intervisieclub

De intervisieclub is een community van ondernemers, managers en professionals die bewuster willen leven en werken. Zij laten zich graag inspireren om vaker te doen wat klopt. 

Wij zetten intervisie in als één van de methoden die jou in staat stelt om jezelf en jouw business op een laagdrempelige maar tegelijk effectieve manier te ontwikkelen. 

Het ontmoeten van gelijkgestemden in combinatie met professionele begeleiding, maakt het mogelijk om vanuit vertraging persoonlijk en zakelijk te groeien. 

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een try out

Ben je nieuwsgierig naar wat intervisie voor jou kan betekenen en hoe zo’n bijeenkomst verloopt? Debbie opent de deuren van De Intervisieclub tijdens Try Outs zodat jij kennis kunt maken met de methode en De Intervisieclub.

Delen resulteert in reflectie

Ben jij al lid van De Intervisieclub? Deel dit bericht dan met anderen voor wie intervisie interessant kan zijn in jouw beleving. Dank voor het verspreiden van onze missie ondernemers, leiders en professionals te inspireren vaker te reflecteren!

Reflectie resulteert in groei

Wij zijn benieuwd: welke vormen van reflectie spreken jou het meest aan? Wat voor resultaten heb jij ermee geboekt? Laat je bericht achter in de comments.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Debbie Molhuizen

Debbie is bewustmaker en eigenaar van De Intervisieclub. Zij begeleidt leiders, ondernemers en professionals door middel van intervisie en coaching zodat zij met meer zelfkennis bewust kunnen leven en werken.

Wil je meer echte verhalen lezen?

Meld je aan en ontvang de blogs automatisch per mail

No worries. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
× What’s Up?
0 Shares
Share
Tweet
Share
WhatsApp
Email