Ruimte voor jezelf nemen

Retraite Ibiza

Naar buiten gaan & naar binnen keren

27 april - 3 mei 2024

Vijf redenen waarom een retraite boeken een goed idee is

Retraite Ibiza

27 april - 3 mei 2024

Het idee om mee te gaan met een retraite zit al langer in je hoofd, maar tot nu toe heb je de geschikte reis niet gevonden. Je wilt wel met een groep mee, maar je hebt ook behoefte aan rust en stilte. Even tijd voor jezelf. Even niets aan je hoofd.
Je zoekt eigenlijk naar vrijheid en individualiteit, terwijl je ook op jouw moment contact en verbinding met anderen wilt maken. Tijdens de retraite van De Intervisieclub krijg je de gelegenheid precies dat te doen en laten wat voor jou klopt.

De kracht van een retraite

De betekenis van het woord retraite is ‘afzondering voor spirituele ontwikkeling en geestelijke oefening‘. Het komt erop neer dat je je terugtrekt om bij jezelf naar binnen te kunnen kijken. Vanuit het inzicht en de rust die ontstaat, zet je stappen die voor jou kloppen.

Gelijkgestemden
De kracht van een retraite ligt naast het aanbod aan activiteiten, ook in de groep. We gaan met 10 vrouwen en twee begeleiders onderweg met hetzelfde doel: in contact komen met jezelf om vanuit de balans die ontstaat, in contact met anderen te zijn. Er ontstaat gedurende de week een prachtige energie: een fijne en veilige bedding waarin je weer verbinding kunt maken met de versie van jezelf waar jij blij van wordt.

Meld je nu aan

De retraite vraagt om een investering van € 1.795,00 excl. BTW, vliegticket en vervoer. Je krijgt 12 dagdelen professionele begeleiding van een senior coach, vier ochtenden yoga gegeven door een ervaren yogalerares, 6 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner tijdens de retraitedagen en ontbijt op donderdag en vrijdagochtend. Massage en individuele coaching zijn facultatief extra te boeken.

Jij gaat mee naar Ibiza, want:

Retraite Ibiza
 • Jij hebt de moed om je open te stellen voor meer zelfkennis, liefdevol confronterende reflecties en inspirerende inzichten

 • Jij durft je over te geven aan een leer- en ontwikkelproces terwijl je nu nog niet weet waar je uitkomt

 • Jij bent bereid je angst onder je arm mee te (leren) nemen

 • Jij wilt gaan voor die sprong in het diepe, omdat doen wat je deed niet meer werkt

 • Jij vertrouwt erop dat jij, door jouw kracht die vrijkomt, de wereld een beetje mooier kunt maken

 • Jij wilt echt met jezelf aan de slag

 • Jij ziet in dat jij het verschil kunt maken en je kunt dan ook niet wachten tot jouw project, bedrijf, gezin of team beter gaat functioneren op basis van de beweging die jij maakt.

Programma

Je vertrekt op eigen gelegenheid naar Ibiza. Je huurt (eventueel samen met andere deelnemers) een auto waarmee je naar de locatie rijdt. Je kunt vanaf 19.00 uur inchecken in ons prachtige huis. Bij aankomst staan heerlijke tapas voor je klaar.

De retraite bestaat uit vier dagen programma en twee dagen ruimte om verder te verdiepen, te genieten van het eiland en uit te wisselen met overige deelnemers. Het programma onderscheid zich van andere retraites door de persoonlijke aandacht die er is voor jouw persoonlijke leerproces. Je krijgt professionele begeleiding en er is alle ruimte om de stappen te zetten die bij jouw proces passen.

 • Ontbijt op alle dagen en lunch & diner tijdens de retraitedagen

 • Vier dagen workshops begeleid door Debbie Molhuizen, professioneel coach

 • Vier ochtenden yoga en ontspanningsoefeningen gegeven door een ervaren yogalerares

 • Ademoefeningen

 • Meditatie

 • Intuïtieve ontwikkeling

 • Stiltedag

 • Wandeling in de prachtige natuur

 • Plezier & verbinding

 • Zon, Zee, Zwembad & Strand

 • Ronddwalen over het eiland van donderdag tot en met vrijdag op eigen initiatief en facultatief.

Op het moment dat je graag tijd voor jezelf wilt en niet mee wilt doen met een workshop dan kun je dat aangeven. Jouw lijf geeft vanzelf aan wat voor jou klopt en wij nodigen je uit om daar naar te luisteren.

Begeleiding

We staan met een liefdevol en professioneel team voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij een heerlijke retraite kunt beleven.

Debbie Ibiza

Debbie

Debbie begeleidt inmiddels vijfentwintig jaar individuen en teams in tijden van transitie. Zij koos in 2016 voor het magische Ibiza als de plek om retraites te begeleiden om zo tot stilte en innerlijke dialoog te komen. Haar coaching typeert zich door haar heldere, zachte en bewuste aanpak, waarbij zij jou met liefde ondersteunt om in beweging te komen in een richting die klopt.

IMG_1896

Mayla

Mayla van Conscious Food Ibiza verzorgt al jaren voor onze retraites het eten en niet voor niets. Zij weet iedere ochtend, middag en avond heerlijke en gezonde maaltijden voor ons te bereiden. Je zwerft de wereld over zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Genieten is gegarandeerd.

IMG_1897

Allison

Allison verzorgt met liefde, aandacht en aanraking een reis naar binnen. Je boekt facultatief een sessie bij haar en het is niet gek als je een tweede keer boekt als je bijvoorbeeld langer op het eiland blijft. Je zal niet de eerste zijn. Geef bij de intake aan dat je interesse hebt in een massage, dan zorgen wij voor de rest.

IMG_0482

Yoga

We starten de ochtenden tijdens de retraite met yoga. Zodra de yogadocent bekend is, kun je hier kennis maken.

Ik ga ervoor en meld mij aan

Voor wie is de retraite niet geschikt?
Wil je lekker vakantie vieren op Ibiza (met een vriendin) en lijkt het je wel leuk om ook één of twee workshops te volgen tijdens de vakantie, dan is deze retraite niets voor jou.

Wil je meer informatie, neem dan contact met Debbie op via 06 53427969.

Intake

Na je aanmelding neem ik contact met je op om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek ontdekken we samen of de retraite past bij jouw leer- en ontwikkelvragen.

Groepsgrootte

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 vrouwelijke deelnemers die bewust willen leven & werken.

Vliegtickets & vervoer

Een vliegticket kost, afhankelijk van wanneer je de ticket boekt, rond de € 150 - 250,- per persoon. Je boekt je ticket zelf. Onder andere Vueling en Transavia bieden prima retourtickets aan met passende tijden. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vliegticket is.

Vervolgens kun je via internet direct een auto huren die je na het landen op Ibiza ophaalt bij het vliegveld. Je rijdt vervolgens zelf naar de locatie. Indien je een auto wilt huren met iemand anders uit de groep, dan brengen wij je vooraf in contact met elkaar. 

Prijs

De retraite vraagt om een investering van € 1.795,00. Dit is exclusief 21% BTW en inclusief vier dagen begeleiding, alle ontbijt, vier lunches en vijf diners tijdens het vierdaagse programma en maximaal zes overnachtingen in een tweepersoons kamer met twee eenpersoons bedden.

Uitbreiding met bijvoorbeeld additionele coaching en massage, is mogelijk. Laat je wensen weten tijdens de intake.

Na de retraitedagen kun je gebruik blijven maken van het ontbijt en koffie/thee/water en genieten van alle faciliteiten van het huis. De lunch en het diner is die dagen voor eigen rekening. Indien je besluit direct na de retraite terug te keren naar huis, dan is er geen restitutie van verblijfskosten van de overige dagen mogelijk.

Betaling

De aanbetaling (50% van de totaalprijs plus btw) vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur, die je ontvangt zodra jouw aanmelding definitief is na intake. Het restantbedrag betaal je zes weken voorafgaand aan de retraite. Bij aanmelding binnen 6 weken voor vertrek, vindt betaling van de factuur in één keer plaats.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

× What’s Up?