Reflect #8

Aandacht

Deze Reflect is anders dan anders omdat we aandacht besteden aan maar één onderwerp: het benefiet Uitzwaai Event ten bate van Amref Flying Doctors.

Zoals je wellicht weet wandel ik de Africa Hike in november om zo geld in te verzamelen voor Amref, waardoor wij Afrika ondersteunen om gezond en sterk te worden en blijven.

Tijdens het Uitzwaai Event voor Amref Flying Doctors vindt een ronde Bingo en een benefiet veiling plaats. Alle items zijn geschonken door bedrijven waar ik graag kom en het is echt super tof te zien dat zoveel ondernemers achter dit event staan.

Denk aan items van Sauna Spa Sereen, Restaurant De Stroper, Rockin'Items, Het Styling Huys, De Bengel, Nobels Brood, Alexander Roodfeld, Rondvaartboten Si Barone en nog veel meer!

Kom ook bieden op onder andere een dagentree voor twee personen bij Spa Sereen, een vier gangen diner all inclusive bij De Stroper, een geweldige tas van Stand Studio van Rockin'items en een maatshirt voor heren bij Alexander Roodfeld.

Natuurlijk is ontmoeten ook belangrijk. Daarom is er live muziek en genieten we met elkaar van samenzijn.

We doen het met elkaar voor een gezond en sterk Afrika.

Meer achtergrond vertel ik je in de video.

aanhalingsteken

Umuntu Ngumntu Ngbantu -

Als ik jou als mens behandel, word ook ik meer mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Archief Reflect

Reflect #9 – Loslaten

Vol vertrouwen loslaten is voor velen een uitdaging. Veelal is de gedachte er vooral veel voor te moeten doen. Dat is een misvatting. In deze Reflect aandacht voor de kunst van het loslaten.
Lees verder

Reflect #8 – Aandacht

Dit keer een andere Reflect dan anders. Eén waar de aandacht volledig uitgaat naar Amref Flying Doctors. Aandacht is maar één keer te geven. Lezen dus, met aandacht, over het Uitzwaai Event voor de Africa Hike.
Lees verder

Reflect #7 – Verbinding

Je veilig voelen en verbinding ervaren, is een krachtige formule om een fijn leven te leiden. Je kunt omgaan met de onherroepelijke ups and downs en je ervaart veerkracht. Overleven wordt overbodig, zelfs in moeilijke tijden.
Lees verder

Reflect #6 – Lef

Persoonlijke ontwikkeling is voor de moedigen onder ons. Je ziet alles, ook jouw schaduwkant. Voor leren, heb je lef nodig.
Lees verder

Reflect #5 – Groei

Jezelf ontwikkelen vindt vooral plaats aan en met een ander. We hebben elkaar keihard nodig. Daaruit volgt zakelijke en economische groei. Maar hoe staat het er eigenlijk voor met die laatste vorm van groei?
Lees verder

Reflect #4 – Perfectie

Het altijd alles goed willen doen heeft een keerzijde. Een illusie nastreven heeft nog nooit iemand gelukkiger gemaakt. Geloof jij dat perfectie bestaat?
Lees verder

Reflect #3 – Bewegen

Bij bewegen denken we al snel aan sporten, wandelen of fietsen. In deze Reflect staan we stil bij een andere vorm van bewegen.
Lees verder

Reflect #2 – Rust

Als het stormt in je leven, dan kunnen er drie dingen gebeuren: je gaat vechten, vluchten of bevriezen. In deze Reflect leer je dat rust een basisingrediënt voor een fijn leven is.
Lees verder

Reflect #1 – Gewoonten

Gewoonten doorbreken: januari lijkt de perfecte maand om te beginnen. Maar in de derde week geven we de moed alweer op. In deze Reflect tips en oefeningen die je écht helpen te veranderen.
Lees verder
× What’s Up?