Stel je verlangen op in plaats van uit

Opstellingendag

Donderdag 2 november 2023

Het vertrekpunt van deze opstellingendag is het verlangen van vier deelnemers. Het verlangen kan gaan over familie, werk, relatie, geld en gezondheid. Zij gaan binnen het systemische veld dat ontstaat en dat wordt geresoneerd door de aanwezigen, voelen welke blokkades tegenhouden om te doen en laten wat klopt. Het opstellen van jouw verlangen, biedt inzicht in jezelf en jouw systeem en het maakt de weg vrij om te gaan bewegen in een richting die past.

Verlangen

Stel je verlangen op in plaats van uit

Opstellingendag

Donderdag 2 november 2023

Het vertrekpunt van deze opstellingendag is het verlangen van vier deelnemers. Het verlangen kan gaan over familie, werk, relatie, geld en gezondheid. Zij gaan binnen het systemische veld dat ontstaat en dat wordt geresoneerd door de aanwezigen, voelen welke blokkades tegenhouden om te doen en laten wat klopt. Het opstellen van jouw verlangen, biedt inzicht in jezelf en jouw systeem en het maakt de weg vrij te gaan bewegen in een richting die past.

Stel je verlangen op

Je hebt er al vaker aan gedacht eens een opstelling mee te maken. Omdat je zelf een verlangen hebt en inzicht wilt krijgen in de dynamiek die met dit verlangen te maken heeft. Of omdat je graag beschikbaar bent voor anderen om helder te krijgen wat speelt in het systeem. Je bent dan resonant, wat inhoudt dat jij deel wordt van het veld van de inbrenger en ten dienste staat van diens leerproces. Deze rol is naast dienend ook vervullend voor jouw eigen leerproces.

Verlangen opstellen

Het opstellen van het verlangen geeft richting naar de toekomst. Wat is het dat je graag wilt?  En wat is er aan de hand dat wat je wilt, niet zo is? We staan stil bij waar de stagnatie in jou ontstaan is en gaan ontdekken en doorvoelen hoe jij de verbinding met jezelf kunt herstellen. 

Resoneren

We werken anders dan de opstellingen methode zoals door Hellinger is ontwikkeld. Wij stellen de woorden van het verlangen op, wat inhoudt dat de resonanten resoneren op de woorden. Een prachtig en inzichtgevend veld ontstaat.

Inzicht & uitzicht

Het zelf kunnen bewegen in het veld van jouw verlangen biedt een kans om te doorvoelen en doorzien wat er speelt. Je krijgt helder wat er gaande is en ook wat een gewenste beweging is die alleen jij kunt voelen.

Programma Opstellingendag

08.30 u Ontvangst met koffie/thee
09.00 u Opstellingen
12.30 u Lunch
14.00 u Opstellingen
17.30 u Afsluiting
Debbie coacht

De dag wordt begeleid door Debbie Molhuizen. Zij biedt ruimte aan jouw proces, en steunt jou om te komen tot inzicht. Zij stelt vragen en begeleidt jouw leerproces. Je krijgt inzicht in welke patronen jou eerder in je leven dienden, maar die inmiddels over de datum zijn. Debbie heeft na haar studie Algemene Sociale Wetenschappen, Management & Organisatie en Sociale- en Organisatiepsychologie, opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, intuïtieve ontwikkeling, trauma & herstel, EDMR en lichaamsgerichte psychotherapie.

We gaan met liefde en mildheid onderzoeken waar jij de regie over jouw leven (weer) op kunt pakken.

aanhalingsteken

We zijn een spiegel voor elkaar en door in de spiegel te kijken, maken we de weg vrij om ons vrij te gaan voelen en bewegen".

INVESTERING

Jouw eigen opstelling - € 399,00 

Resonanten plek - € 225,00.

Bedragen zijn excl. BTW, inclusief begeleiding, locatie en lunch.

Er is plek voor vier opstellingen en acht resonanten.

Locatie: De Witte Haen in Dordrecht.

× What’s Up?