Jouw doelen bereiken met intervisie

debbie molhuizen

Intervisie is een laagdrempelige en effectieve methode voor persoonlijke en professionele groei. Door te kiezen voor intervisie kies je voor het krijgen van meer zelfkennis. En die kun je goed gebruiken bij het bereiken van jouw doelen.

Intervisie is een laagdrempelige en effectieve methode voor persoonlijke en professionele groei. Het startpunt is dat je zelf wel in beweging wilt komen maar niet precies weet wat je in de weg zit. Je wilt groeien maar je pakt de ruimte nog niet. Wil je ook jouw doelen bereiken door intervisie? In deze blog vertellen we je hoe. 

Durf jij jezelf belangrijk genoeg te maken? 

Door te kiezen voor begeleide intervisie maak je jezelf eindelijk belangrijk genoeg. Je beslist om tijd en ruimte te maken voor intervisie met gelijkgestemden. Als je ja zegt tegen intervisie zeg je ja tegen jezelf zien, jezelf horen en jezelf begrijpen om vervolgens te doen of laten wat voor jou klopt. Oprichter van De Intervisieclub Debbie Molhuizen schreef hier het gratis te downloaden ebook ‘De Realisatie Cirkel – In 6 stappen grip op gedoe over.

Meer koersen op ratio & gevoel

Doordat je op gezette momenten zorgt voor afstemming met jezelf, blijf je oog houden voor de inhoud en koers van jouw (zakelijke) leven. Er ontstaat namelijk meer inzicht in jouw overtuigingen, (verborgen) patronen, pijn, kracht en verlangens. Die afstemming vergroot jouw zelfkennis en dat is in tijden van gedoe behulpzaam en bruikbaar om te komen tot een passende oplossing. 

Ontwikkel jouw bewustzijn

De setting van intervisie maakt het mogelijk om jezelf en elkaar beter te leren kennen, werkelijk te verbinden en daardoor authentieke oplossingen te vinden voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken.

Hierdoor draagt intervisie bij aan het ontwikkelen van jouw bewustzijn en dat van de andere deelnemers. Je leert om beter te luisteren, goede vragen te stellen, een gevoel van empathie te ontwikkelen en creatief te denken. 

Wat ontwikkel je nog meer met intervisie? 

  • Focus: Je gaat de juiste besluiten nemen 
  • Grenzen: Je kunt beter aangeven wat jouw behoeften en grenzen zijn 
  • Overwicht: Je weet het beste uit jouw team te halen 
  • Kracht: Je pakt je plek en daardoor sta je steviger in jouw schoenen

Hoe draagt intervisie bij aan het behalen van doelen? 

Het ontwikkelen van kwaliteiten als focus, grenzen stellen, overzicht & overwicht creëren zorgt ervoor dat je in je (werkende) leven effectiever communiceert, efficiënter werkt en meer kansen aantrekt. Je ervaart tevens meer flow en innerlijke rust, wat een gunstig effect op anderen heeft. Het bereiken van jouw doelen wordt daarmee een appeltje eitje!

Wij twijfelen er niet aan dat jij door intervisie je doelen gaat bereiken. Jij wel? Deel je twijfel in de comments zodat we er met elkaar naar kunnen kijken.

Wil je intervisie uitproberen? Dat kan tijdens de Try Out.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Debbie Molhuizen

Debbie is bewustmaker en eigenaar van De Intervisieclub. Zij begeleidt leiders, ondernemers en professionals door middel van intervisie en coaching zodat zij met meer zelfkennis bewust kunnen leven en werken.

Wil je meer echte verhalen lezen?

Meld je aan en ontvang de blogs automatisch per mail

No worries. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
× What’s Up?
0 Shares
Share
Tweet
Share
WhatsApp
Email