Intervisie voor persoonlijke en professionele groei. Wat kan het voor jou betekenen?

debbie molhuizen

Rust, ruimte en reflectie. Dat klinkt heerlijk maar je ervaart het niet voldoende in jouw leven en werk. Intervisie maakt persoonlijke en professionele groei mogelijk. Benieuwd naar wat intervisie voor jou kan betekenen?

Wat is intervisie?

Intervisie is een laagdrempelige, effectieve methode die persoonlijke en professionele groei mogelijk maakt. Je wilt wel in beweging komen maar je ziet even niet hoe.

Door regelmatig intervisie te volgen, maak je jezelf eindelijk belangrijk genoeg. Je regelt tijd in je agenda in om plaats te maken voor rust, ruimte en reflectie met groei als gevolg. 

Wat doe je tijdens een intervisie sessie?

Tijdens een intervisie sessie kom je samen in een klein team van gelijkgestemden. Bij De Intervisieclub gebeurt dit onder begeleiding van een intervisor die het leerproces regisseert. Tijdens de sessie worden vraagstukken rond leven en werk ingebracht en besproken. Thema’s die aan bod komen zijn gerelateerd aan geld, gezondheid, relaties en werk. 

Intervisie voor persoonlijke en professionele groei

De setting van intervisie maakt het mogelijk om jezelf en elkaar beter te leren kennen. Door werkelijk te verbinden en authentieke oplossingen te vinden voor persoonlijke en zakelijke vraagstukken. Je doet meer (zelf-)inzicht op zodat je verder kunt waar je eerst stagneerde. Je leert om effectief om te gaan met wat er op jouw bord ligt.

Wat intervisie je oplevert 

Door JA te zeggen tegen intervisie regel je voor jezelf dat je jezelf meer gaat zien, horen en begrijpen, waardoor je dat kan doen en laten wat klopt. Het ebook ‘De Realisatie Cirkel‘ gaat hier uitgebreid op in.

Doordat je op gezette momenten zorgt voor afstemming met jezelf, blijf je oog houden voor de inhoud en koers van jouw (zakelijke) leven. Er ontstaat meer inzicht in jouw overtuigingen, (verborgen) patronen, pijn, kracht en verlangens. 

Het gevolg: 

  • Het nemen van de juiste besluiten, wordt eenvoudig en zelfs leuk
  • Grenzen aangeven gaat je makkelijk af want je kent jouw behoeften en durft deze te delen.
  • Je pakt je plek en daardoor sta je steviger in jouw schoenen.

Bovendien word je door je aan te sluiten bij De Intervisieclub onderdeel van een club leiders, professionals en ondernemers die bewust willen leven en werken. Zo breidt jouw netwerk zich dus uit met gelijkgestemden! 

Uitproberen?

Wil je meer lezen over intervisie? Bestel dan een van deze boeken bij jouw plaatselijke boekhandel, want intervisie is een laagdrempelige, effectieve methode die persoonlijke en professionele groei mogelijk maakt.

Meld je aan voor een gratis Try Out. Op die manier kun je ervaren of intervisie iets voor jou kan betekenen.

#intervisie #ontwikkeling #leiderschap #professioneleontwikkeling #ondernemerschap #groei #opallefronten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Debbie Molhuizen

Debbie is bewustmaker en eigenaar van De Intervisieclub. Zij begeleidt leiders, ondernemers en professionals door middel van intervisie en coaching zodat zij met meer zelfkennis bewust kunnen leven en werken.

Wil je meer echte verhalen lezen?

Meld je aan en ontvang de blogs automatisch per mail

No worries. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
× What’s Up?
0 Shares
Share
Tweet
Share
WhatsApp
Email