ebook de realisatie cirkel
ebook de realisatie cirkel

In 6 stappen grip op gedoe

We hebben regelmatig gedoe op ons bord rond thema’s als werk, geld, gezondheid en/of relaties. Juist dan is het fijn om een strohalm te hebben die je op weg helpt in de richting van een oplossing. En wij snappen dat. Want hé, als je zelf de oplossing niet meer ziet, is een beetje hulp zeer welkom.

Nu is het goede nieuws: je weet de oplossing wel, maar je bent door de jaren heen vergeten jezelf te zien en jezelf te horen. Laat staan dat je jezelf nog begrijpt. Wat écht voor jou klopt, staat misschien verder van je weg dan ooit.

Daarom voor jou deze strohalm, omdat we onszelf allemaal weleens verliezen onderweg.

Schermafbeelding 2021-06-26 om 17.34.32

Carin Termeer

Executive coach en veranderaar, tevens auteur van het haiku boek ‘en dan raakt het je’.

"De Realisatie Cirkel is een heerlijk boek tegen ‘gedoe'! Het leest heel makkelijk, is toegankelijk door de heldere vocabulaire en daarnaast ook nog compleet. Het geeft je daarmee praktische tools hoe je ‘gedoe’ in je leven kan ombuigen. Wie wil dat nu niet…?!"

Jan Bommerez

Jan Bommerez

Schrijver van o.a. “Kun je een rups leren vliegen” – “Door de bomen het bos zien en “Flow en de kunst van het zakendoen”. Trainer van de online training Leren loslaten.

"Ik ben iemand die leest met zijn hele lijf. Als ik geen resonantie voel in mijn lichaam dan maak ik simpelweg geen diepere verbinding met wat ik lees. Dit boekje heb ik in één ruk uitgelezen met een grote glimlach op mijn gezicht. 'De Realisatie Cirkel' is een mooie reisgids voor de innerlijke reis naar ons diepere zelf."

Schermafbeelding 2021-06-28 om 12.20.22

Jeroen van Aalst

Directeur Port Risk Verzekeringsdiensten

De Realisatie Cirkel is duidelijk en no nonsens geschreven. I love it. Feitelijk lees je een duidelijk, kort, stappenplan om jezelf beter te leren kennen. Een paar jaar geleden had ik zelf ook zo iets van “doe maar normaal” alles functioneert over het algemeen prima en iedereen heeft toch wel eens iets. Maar in tijden van gedoe wil je ook iets met dat “iets” doen. Dit boekje heeft mij geholpen mijzelf nog beter te leren kennen en nog beter om te leren gaan met gedoe.

Hoe werkt De Realisatie Cirkel?

De Realisatie Cirkel geeft je de kans om te doen wat klopt. Het bewust doorlopen van de zes stappen geeft richting aan jouw koers.

Download nu het gratis ebook en lees alles over de volgende 6 stappen:

realisatiecirkel
realisatiecirkel

Deze stappen nodigen je uit om in plaats van naar buiten naar binnen te keren op het moment dat je tegenslag ervaart in jouw leven.

 • 1. Zien

  bewust waarnemen bij jezelf wat er gebeurt.

 • 2. Horen

  actief luisteren naar jouw eigen stem.

 • 3. Begrijpen

  wezenlijk verdiepen en komen tot nieuwe inzichten.

 • 4. Doen

  doen of laten wat binnen de context voor jou klopt.

 • 5. Accepteren

  zijn met wat er is.

 • 6. Overgave

  ervaren van flow en liefde, ook in tijden van gedoe.

Vraag je je af wat de Realisatie Cirkel voor jou kan betekenen?

Je durft liefde toe te staan en je krijgt meer flow in jouw leven. En het mooie is: je ervaart meer geluk, zélfs in tijden van gedoe. Je maakt namelijk vaker de beweging die bij jou past:

 • Van het voelen van kramp naar het ervaren van ruimte.

 • Van een frons naar een glimlach.

 • Van het altijd willen oplossen naar het verkrijgen van inzicht.

 • Van veel ruzie naar vroegtijdig afstemmen en harmonie.

 • Van grote afstand naar gepaste nabijheid.

 • Van wachten op naar zelf in beweging komen.

 • Van weggaan naar durven blijven.

 • Van vechten tegen naar accepteren wat er is.

 • Van weg willen bewegen van gedoe naar kunnen zijn met gedoe.

Er ligt een stapel kennis op je te wachten: zelfkennis. Het is daarbij om te beginnen de kunst om jezelf meer te gaan zien. Meer over deze eerste en alle volgende stappen lees je in ‘De Realisatie Cirkel’.

× What’s Up?