Doen en laten wat klopt

COACHING

Een coachingstraject geeft je de mogelijkheid om meer inzicht in jezelf te krijgen. Moeite wordt meer moeiteloos. Je komt in beweging in een richting die voor jou past.

Lees verder
kennismaken met de intervisieclub

Doen en laten wat klopt

COACHING

Een coachingstraject geeft je de mogelijkheid om meer inzicht in jezelf te krijgen. Daardoor wordt moeite meer moeiteloos. Je komt in beweging in een richting die voor jou past.

Zelfkennis is de bron van alle groei.

Je loopt vast en je weet dat het zinvol is te onderzoeken wat er aan de hand is. Het leven geeft je feedback: zaken en relaties mislukken, geld stagneert, je gezondheid verslechtert, er is veel spanning en aan ontspanning ontbreekt het. Die feedback van het leven helpt je om te weten waar je staat. Is het antwoord op die vraag nog vaag? Dan biedt coaching jou het inzicht dat je nodig hebt zodat je kunt gaan doen en laten wat past.

Vakkennis

Het leven bewust leven is een voorwaarde om een goede coach te zijn, maar er is meer nodig dan dat. Wij hechten aan vakkennis en zijn gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en het begeleiden van transitieprocessen.

Ervaring

Meer dan twintig jaar begeleiding van leiders, ondernemers en professionals: ruim 250 coachingstrajecten verzorgd, ruim 2.500 dagdelen training gegeven en meer dan 100 teams begeleid. Het is meer dan passie… het is dàt doen wat klopt.

Realisatie

Jezelf zien, horen en begrijpen vergroot de kans aanzienlijk dat jij het juiste doet. Anders leren kijken, jouw stem gaan horen en jezelf beter snappen, geeft jou de richting die klopt. Je verhoudt je met liefde tot jezelf en de ander.

fasen tussentijd
fasen tussentijd

Hoe werkt coaching?

De wijze waarop wij begeleiden is alleen weggelegd voor mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken. Wij laten de quick wins en de trukendoos buiten beschouwing en gaan voor verdieping. Dat bereiken we door eerst te gaan vertragen. In deze fase word jij je meer bewust. Vervolgens zoeken we de verstilling op. Want in de stilte kun je jouw eigen stem beter verstaan. Je gaat bewust leren zijn met wat er is. Tijdens de laatste fase ben je in staat om een bewuste beweging te maken. Je verstaat jezelf beter dan ooit:

 • Je krijgt inzicht in jouw waarden, normen, overtuigingen en patronen.

 • Je leert jouw plek kennen en neemt deze ook in.

 • Je gaat leven in plaats van overleven.

 • Je maakt meer contact met jouw lichaam, waardoor je beter voelt wat wel en niet klopt.

 • Jouw communicatieve vaardigheden verbeteren.

 • Je gaat meer luisteren naar wat jouw emoties jou te vertellen hebben.

 • Je ervaart de waarde van verstillen en past deze regelmatig toe.

 • Je verhoudt je met liefde tot jezelf en daarmee heb je ook meer ruimte voor anderen.

aanhalingsteken

Reflectie is goud waard"

Individueel stappen zetten

 • Persoonlijke intake
 • Individuele coaching passend bij jouw leervragen, in overleg te bepalen hoeveel
 • Verdieping van jouw persoonlijke communicatie
 • Leren afstemmen op wat klopt
 • Onderdeel zijn en profijt hebben van een club gelijkgestemden die bewust leven en werken.

Voorstel op maat excl. BTW

Testimonials

Een coachingstraject is nooit hetzelfde. Jij bent uniek en de coaching richt zich volledig op wat voor jou van belang is. Je komt daarmee dichter bij jezelf dan ooit. 

× What’s Up?